07 34 81 450 | servis@psckrmelj.si | Zemljevid strani |

 

Spletno mesto www.psckrmelj.si, s katerim upravlja PSC MARJAN KRMELJ.si, uporablja piškotke.

 

Kaj je piškotek?

 

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

 

Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabn iki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.

 

Piškotki niso škodljivi saj ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

 

Kateri so piškotki na tej strani

 

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

 

V tabeli spodaj, so navedeni piškotki, ki se vam namestijo ob obisku naše spletne strani in kakšne podatke zbirajo oz. čemu so namenjeni.

 

 

 

PHPSESSID Ti piškotki shranijo začasne podatke, ki omogočajo delovanje spletne strani. Se samodejno izbrišejo, ko zaprete brskalnik.Morda zavrne sprejem piškotkov z aktiviranjem nastavitve v brskalniku, ki vam omogoča, da zavrne nastavitev piškotkov. Vendar, če izberete to nastavitev morda ne boste mogli dostopati do določenih delov naši spletni strani. Razen če ste nastavili vaš brskalnik nastavitev, tako da bo ta zavrne piškotke, bo naš sistem izda piškotke, ko se prijavite na naši spletni strani.Uporaba teh piškotov bo za statistične in vedenjsko analizo in se ne bomo prodali ali tržiti tretjim osebam.
Google Analytics_utma
_utmb
_utmc
_utmz
Ti piškotki se uporablja za zbiranje podatkov o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran, ki smo jo uporabili, da bi ga izboljšali. Piškotki zbirajo podatke v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev na spletno stran, kjer so obiskovalci prišli na spletno stran od strani in straneh, ki so jih obiskali.Kliknite tukaj za pregled zasebnosti pri Googlu
Facebook piškotki Jih sprejmete vsakič če se sami tako odločite. Ko omogočite Facebook gumb in šele ko se povežete/prijavite na Facebook socialno omrežje se v vaš brskalnik namestijo piškotki Facebook-a.Ko onemogočite gumb se vam bodo vsi piškotki podani s strani Facebooka odstranili iz vašega brskalnika.

© PSC MARJAN KRMELJ s.p. | 2010

Gostovanje | Izdelava

Vsebina in slike so last lasnika spletne strani in jih je brez privoljenja prepovedano kopirati uporabljati za lastne namene in kakorkoli razmnoževati
Omenjene blagovne znamke in prikazani logotipi so last pripadajočih podjetji in se na spletni strani uporabljajo izključno za predstavitev ponudbe podjetja.

Ogled spletne strani priporočamo v brskalnikih, ki podpirajo HTML5 in CSS3 (Safari,Firefox, Chrome in Opera)

Obiski na spletni strani se beležji izključno s namenom vodenja statistike obiska ter za primere morebitnih zlorab.