07 34 81 450 | servis@psckrmelj.si | Zemljevid strani |

Smo družinsko podjetje, ki ga je ustanovil “Mojster Kleparstva” Marjan Krmelj leta 1986. S svojim deset letnim trdim delom in zaupanje strank smo  manjšo delavnico  razširili v sodobni prodajni salon in pooblaščen servis Daewoo, kateri se je kasneje preimenoval v pooblaščeni servis Chevrolet.

Na področju dolenjske, bele krajine in delu posavja smo edini predstavnik za vozila Chevrolet. Strokovno izobražen kader vam omogoča prijazen, zanesljiv pregled vašega vozila in hitro odstranjevanje napak s specializiranim in diagnostičnim orodjem.

Smo pooblaščeni serviserji vseh zavarovalnic (Triglav, Tilia, AdriaticSlovenica in ostale) s katerimi s pomočjo programa Eurotax redno sodelujemo še od samega začetka.

V svoji pestri ponudbi storitev vam nudimo tudi kleparstvo, servise in vzdrževanja za ostale znamke vozil, vulkanzerstvo, pripravo vozila na tehnični pregled, menjavo izpuha, polnjenje klimatskih naprav, ročno avtopralnico, garancijo za akumulatorje TAB, ter prodajo originalnih rezervnih delov Chevrolet, Peugeot in Tomos.

Stranke o nas

mag. Mitja Pucelj:

“V Avtoservisu Krmelj sem od leta 1996 do sedaj kupil tri avtomobile, za katere so v času uporabe prevzeli v odgovornost za njihovo delovanje. Z njihovimi storitvami sem zelo zadovoljen, ker ni tako nepomembno ob dejstvu, da imam kot predavatelj na področju sodobne organizacije, menedžmenta in vodenja zelo visoke zahteve.”

Vodja vzdrževanja avtoparka v podjetju Timo d.d., Igor Rojc:

“S podjetjem Avtokleparstvo Krmelj in potem PSC Krmelj sodelujemo že od samega začetka delovanja te firme. Da je sodelovanje skozi vsa leta dobro nas je prepričala kakovost dela, konkurenčna cena in pa predvsem to, da, kar se dogovorimo to tudi drži. K temu je nedvomno veliko prispeval g. Marjan Krmelj.”


© PSC MARJAN KRMELJ s.p. | 2010

Gostovanje | Izdelava

Vsebina in slike so last lasnika spletne strani in jih je brez privoljenja prepovedano kopirati uporabljati za lastne namene in kakorkoli razmnoževati
Omenjene blagovne znamke in prikazani logotipi so last pripadajočih podjetji in se na spletni strani uporabljajo izključno za predstavitev ponudbe podjetja.

Ogled spletne strani priporočamo v brskalnikih, ki podpirajo HTML5 in CSS3 (Safari,Firefox, Chrome in Opera)

Obiski na spletni strani se beležji izključno s namenom vodenja statistike obiska ter za primere morebitnih zlorab.